AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk pantolon giymek

Kahve falında sarı renk pantolon giymek

Kahve falında sarı renk pantolon giymek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek işlerine yeni işler katacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk pantolon görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında açık renk pantolon giymek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli pantolon giymek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarı pantolon giydiğini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk giydiğini görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir