AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtü takmak

Kahve falında beyaz örtü takmak

Kahve falında beyaz örtü takmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, mal ve para kazanılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü takmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Kahve falında beyaz örtü takmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, rahatın kaçacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi örtü takmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına delalettir.

Kahve falında namaz örtüsü takmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor örtü takmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, çok daha iyi günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında örtü takmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, aniden evlilik kararı alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek hayallerine kavuşacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir