AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz masa örtüsü görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kız çocuğunun olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yemek masası görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dantel masa örtüsü görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında masa örtüsü hediye almak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel masa örtüsü görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir