AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile kurmak

Kahve falında aile kurmak

Kahve falında aile kurmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında aile kurmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında aile kurmak ister istemez başının belaya gireceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işarettir.

Kahve falında hayal kurmak sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye sofra kurmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ortak iş kurmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, hoş olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eve soba kurmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet eder.

Kahve falında bağdaş kurmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak kurmak çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine inanılır.

Kahve falında birine sofra kurmak gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir