AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak kurmak

Kahve falında yatak kurmak

Kahve falında yatak kurmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, büyük paralar kazanılacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında yatak kurmak gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında yatak kurmak yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iletişim kurmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ev kurmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında eve soba kurmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kömür sobası kurmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında köprü kurmak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında yer sofrası kurmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beşik kurmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir