AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nilüfer çiçeği görmek

Kahve falında beyaz nilüfer çiçeği görmek

Kahve falında beyaz nilüfer çiçeği görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, geçiminin zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında beyaz nilüfer çiçeği gördüyseniz:

  • görüşmek üzere hoşçakalın.

Kahve falında beyaz nilüfer çiçeği görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nilüfer çiçeği görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, dik durmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nilüfer görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçek yemek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalettir.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir