AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, elin bollaşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında ağaçtan beyaz çiçek toplamak belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, her gün daha fazla dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan çiçek toplamak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek açmış ağaç görmek borçlarının azalacağına, hem geleceğinin güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta beyaz çiçek görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ağaç çiçeği görmek hastaysa şifa bulacağına, çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çiçekli ağaç görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek toplamak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak kendi kabuğuna çekileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir