AnaSayfa / Genel / Kahve falında nilüfer çiçeği görmek

Kahve falında nilüfer çiçeği görmek

Kahve falında nilüfer çiçeği görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nilüfer çiçeği gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında nilüfer çiçeği görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz nilüfer çiçeği görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nilüfer görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çiçek almak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında çiçekli taç takmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında orkide çiçek görmek ömrün uzun olmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında mor çiçek yemek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir