AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bez görmek

Kahve falında beyaz bez görmek

Kahve falında beyaz bez görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, mülkiyetinin de artacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bez gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bez görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bez ütülemek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bez kesmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir