AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir bez görmek

Kahve falında beyaz bir bez görmek

Kahve falında beyaz bir bez görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, ilim irfan sahibi olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir bez gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Kahve falında beyaz sargı bezi görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bez kesmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek iş hayatında zarar edileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bez ayakkabı görmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bez ütülemek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bir bez görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir