AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nakış görmek

Kahve falında beyaz nakış görmek

Kahve falında beyaz nakış görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, diplomalı kimse olacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz nakış gördüyseniz:

  • Çok yakında ek gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz nakış görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında işlenmiş nakış görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında nakış yapmak esenlik içinde olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında nakışlı örtü görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında nakışlı yastık görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nakışlı elbise görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına alamet eder.

Kahve falında nakışlı yüzük görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Kahve falında nakış işlemek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir