AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakış işlemek

Kahve falında nakış işlemek

Kahve falında nakış işlemek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında nakış işlemek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu açıdan yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında nakış işlemek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakış işlediğini görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nakış yapmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı yastık görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında nakış ipliği görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı yorgan görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında nakışlı görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında nakışlı elbise görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir