AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakış yapmak

Kahve falında nakış yapmak

Kahve falında nakış yapmak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nakış yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Kahve falında nakış yapmak hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında nakışlı çorap görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nakışlı elbise giymek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz nakış görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında nakışlı yüzük görmek hayal kırıklığına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına işarettir.

Kahve falında işlenmiş nakış görmek hayat boyu çok sevileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nakışlı elbise görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir