AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlenmiş nakış görmek

Kahve falında işlenmiş nakış görmek

Kahve falında işlenmiş nakış görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, problemlerinin biteceğine, zahmete düşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işlenmiş nakış gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya ya da pazarlığa açık olmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında işlenmiş nakış görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Kahve falında nakışlı yorgan görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında nakış yapmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında nakış makinası görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nakışlı elbise görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında nakış işlediğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında nakışlı örtü görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir