AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakışlı örtü görmek

Kahve falında nakışlı örtü görmek

Kahve falında nakışlı örtü görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı örtü gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla şartlamadan önce diğer kimselerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında nakışlı örtü görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında nakışlı havlu görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı elbise görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında nakış işlediğini görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı yorgan görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında nakış görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı çorap görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nakışlı görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir