AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakışlı elbise görmek

Kahve falında nakışlı elbise görmek

Kahve falında nakışlı elbise görmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı elbise gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında nakışlı elbise görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında nakışlı elbise giymek işlerin de yolunda gideceğine, bunu da herkese ilan edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı yüzük görmek maaşının artacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz nakış görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında nakışlı çorap görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında nakış ipliği görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında nakış işlediğini görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında nakışlı perde görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir