AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz minibüs sürmek

Kahve falında beyaz minibüs sürmek

Kahve falında beyaz minibüs sürmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, inancından sapacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz minibüs sürmek gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz minibüs sürmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek rızkın çoğalacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz minibüs binmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında beyaz minibüs görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz minibüse binmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kendini minibüste görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah minibüs görmek hayırlı günlerin geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında minibüs beklemek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir