AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah minibüs görmek

Kahve falında siyah minibüs görmek

Kahve falında siyah minibüs görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, istediği başarıyı göstereceğine alamet eder.

Kahve falında siyah minibüs gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Kahve falında siyah minibüs görmek rahat bir nefes alacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında minibüse bindiğini görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini minibüste görmek renk ve eğlence geleceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlış minibüse binmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil minibüs görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, kesesinin dolacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz minibüs görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir