AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz minibüs görmek

Kahve falında beyaz minibüs görmek

Kahve falında beyaz minibüs görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz minibüs gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında beyaz minibüs görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz minibüs sürmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz minibüs binmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz minibüse binmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık minibüse binmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil minibüs görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini minibüste görmek işlerin açılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir