AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı minibüs sürmek

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, rızkının kesileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, zor zamanların biteceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu işaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı minibüs sürmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz minibüs sürmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı minibüse binmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı minibüs görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil minibüs görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine tabir olunur.

Kahve falında minibüsle seyahat etmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski minibüs görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında minibüsü kaçırmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir