AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini minibüste görmek

Kahve falında kendini minibüste görmek

Kahve falında kendini minibüste görmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında kendini minibüste gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Kahve falında beyaz minibüs binmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına işarettir.

Kahve falında minibüste olduğunu görmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında minibüs şoförü görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minibüsün devrildiğini görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında minibüs görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında minibüs almak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı minibüse binmek güzel ve önemli işler yapacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil minibüs görmek yeni ilişkiler kurulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir