AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz menekşe görmek

Kahve falında beyaz menekşe görmek

Kahve falında beyaz menekşe görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, yaralarına da merhem olacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz menekşe gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz menekşe görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor menekşe ekmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında afrika menekşesi görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına rivayet eder.

Kahve falında menekşe koklamak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk menekşe görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor menekşe görmek psikolojik olarak toparlanacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında menekşe toplamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa menekşe dikmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir