AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu lavabo görmek

Kahve falında dolu lavabo görmek

Kahve falında dolu lavabo görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu lavabo gördüyseniz:

  • Farklı açılardan düşünmeniz herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek işe yarar çözümler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında içi su dolu lavabo görmek yeni kısmetlere nail olacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında dolu lavabo görmek gelirinin de artmayacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında temiz lavabo görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında tuvalet lavabo temizlemek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında lavaboya tükürmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kirli lavabo görmek işlerin yoluna gideceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavaboya gitmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir