AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana dolması yediğini görmek

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında lahana dolması yediğini gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulur.

Kahve falında kara lahana dolması görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Kahve falında lahana dolması yapmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında lahana dolması sarmak yaşam refahının düşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında lahana dolması yemek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana dolması görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir