AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana toplamak

Kahve falında lahana toplamak

Kahve falında lahana toplamak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi gücünü yitireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında lahana toplamak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız bir yerde hayatınızda önemli bir yer tutacak kişiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kara lahana toplamak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden lahana toplamak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lahana toplamak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında lahana topladığını görmek başarılı ve kazançlı olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil lahana toplamak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında lahana toplamak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında lahana turşu yemek maddi sıkıntısı olmayacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında lahana yemeği yemek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir