AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kutu görmek

Kahve falında beyaz kutu görmek

Kahve falında beyaz kutu görmek hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kutu gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında beyaz hediye kutusu görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kutu almak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kutu görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karton kutular görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kutuda baklava görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzük kutusu görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında parfüm kutusu görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü kutu görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir