AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kutu almak

Kahve falında birinden kutu almak

Kahve falında birinden kutu almak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, daha fazla yakınlaşacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinden kutu almak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Kahve falında boş çöp kutusu görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kutu çikolata görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında koli kutu görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında kutunun içinde yüzük görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm kutusu görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında siyah bir kutu görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında boş ayakkabı kutusu görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir