AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu toplamak

Kahve falında kutu toplamak

Kahve falında kutu toplamak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutu toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında kutu toplamak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında süt kutusu görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında boya kutusu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dilek kutusu görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutu gibi ev görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigorta kutusu görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında kutuda yumurta görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalettir.

Kahve falında kapalı kutu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir