AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan tarlası görmek

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, keyfinin olmayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru soğan tarlası gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Kahve falında tarlada kuru soğan görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kuru soğan görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında çok kuru soğan görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş kuru soğan görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuru soğan satmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru beyaz soğan görmek yeni bir hayata başlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek aşının da çoğalacağına, sıkıntılarını aşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir