AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kurdele görmek

Kahve falında beyaz kurdele görmek

Kahve falında beyaz kurdele görmek sırların ortaya çıkmasına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kurdele gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında beyaz kurdele görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işaret eder.

Kahve falında saça kurdele takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurdele çözmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı nişan kurdelesi görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine işarettir.

Kahve falında kurdeleli alyans görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kurdele görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir