AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdele çözmek

Kahve falında kurdele çözmek

Kahve falında kurdele çözmek dertlerinin biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, yolunun açılacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurdele çözmek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında kurdele çözmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında söz kurdelesi görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kurdele görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı kurdele almak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kurdele bağlamak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmız kurdele görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ele geçen kazancın azalacağına işaret eder.

Kahve falında belinde kırmızı kurdele görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir