AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdeleli alyans görmek

Kahve falında kurdeleli alyans görmek

Kahve falında kurdeleli alyans görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurdeleli alyans gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmenin kimseye bir faydası olmayacağı için uzak durmakta fayda var.

Kahve falında kırmızı kurdeleli alyans görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurdeleli alyans görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kurdele yutmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde kırmızı kurdele görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kurdele görmek sorunlarının da son bulacağına, borcunun çok olacağına inanılır.

Kahve falında sarı kurdele görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli yüzük görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdele almak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir