AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kurdele takmak

Kahve falında kırmızı kurdele takmak

Kahve falında kırmızı kurdele takmak büyük bir proje ortaya koyacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Kahve falında kırmızı kurdele takmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça kurdele takmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurdele takmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli bilezik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdeleli alyans görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kurdeleli yüzük görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kurdele bağlamak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir