AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz küpe görmek

Kahve falında beyaz küpe görmek

Kahve falında beyaz küpe görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, güç ve para kaybedeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, insanlarla bir araya geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz küpe gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz altın küpe görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz küpe almak haksızlık yapmayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz küpe görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak sorunların üstesinden geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir