AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz altın küpe görmek

Kahve falında beyaz altın küpe görmek

Kahve falında beyaz altın küpe görmek kişiye hep umut olacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz altın küpe gördüyseniz:

  • Açıkçası, sonuçta ne olacağını, sizin olaylara vereceğinz tepkinin ayarı belirleyecek.

Kahve falında beyaz altın küpe görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, içsel güvensizliklerinize yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpenin kırıldığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Kahve falında altın küpe kaybedip bulmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında altın küpe bozdurmak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında altın küpenin kaybolduğunu görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında altın küpe kaybettiğini görmek umutlarının biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe ve yüzük görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında altın küpe takıldığını görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir