Kahve falında beyaz küpe almak

Kahve falında beyaz küpe almak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz küpe almak gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz altın küpe görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe takmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz küpe görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı küpe görmek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz küpe almak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top