AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla ve kardeş görmek

Kahve falında abla ve kardeş görmek

Kahve falında abla ve kardeş görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına inanılır.

Kahve falında abla ve kardeş gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında abla kardeş görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine işaret eder.

Kahve falında abla ve kardeş görmek kıdem atlayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne abla kardeş görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeş abla görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında ablalarını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında ablasını dövmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının kaçtığını görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, şükredeceğine inanılır.

Kahve falında ablanın kanser olduğunu görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir