AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının kocasını görmek

Kahve falında ablasının kocasını görmek

Kahve falında ablasının kocasını görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablasının kocasını gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Kahve falında ablasının kocasını görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ablanın kocasını görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasının eşini görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında abla düğünü görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında ablasını gelin görmek rütbe edineceğine, hayırlı bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ablanı ölmüş görmek böylece maddi imkânların genişleyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi ablanı görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında ablaya tokat atmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir