AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayı öpmek

Kahve falında ablayı öpmek

Kahve falında ablayı öpmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ablayı öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi üzebilir ya da kızdırabilir.

Kahve falında ablayı öpmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, önünü göremez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının eşini görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında enişte ve abla görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablanın bebeği olduğunu görmek hayatından razı geleceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ablasının gelinlik giydiğini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında anne baba abla görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablayı yatarken görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret eder.

Kahve falında ablasını öldürdüğünü görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir