AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ablasını görmek

Kahve falında sevdiğinin ablasını görmek

Kahve falında sevdiğinin ablasını görmek maddi zararını karşılayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, rahat yüzü göreceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin ablasını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin ablasını görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında ablasının kınasını görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında ablasıyla zina yapmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş ablasını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablayla kavga etmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında ablası olduğunu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ablasını evlendiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında abla ve enişteyi görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir