AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çiçek açtığını görmek

Kahve falında beyaz çiçek açtığını görmek

Kahve falında beyaz çiçek açtığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, iyi konumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çiçek açtığını gördüyseniz:

  • İnatçı ya da ısrarcı kişilerle karşılaşırsanız mevzunun içine dahil olmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında beyaz çiçek açtığını görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz açmış çiçek görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çiçek açmış ağaç görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çiçeklerin açtığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına delalet eder.

Kahve falında meyve ağacının çiçek açtığını görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kişinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacının çiçek açtığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek açmış ağaç görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir