AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kirpi görmek

Kahve falında beyaz kirpi görmek

Kahve falında beyaz kirpi görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kirpi gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında beyaz kirpi görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kirpi görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Kahve falında kirpi beslemek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpi kovalamak dünya mallarının çoğalacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirpi öldürmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında kirpi eti görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Kahve falında kirpinin ok attığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde kirpi görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir