AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırışıklık görmek

Kahve falında kırışıklık görmek

Kahve falında kırışıklık görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, başarı elde edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kırışıklık gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında beyaz kırışık gömlek görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kırışık görmek iyi şartlarda yaşayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırışık pantolon görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü kırışık görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün kırışık olduğunu görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, birikmiş parasının olacağına alamet eder.

Kahve falında kırışık kıyafet görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırışık gömlek görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırışık perde görmek uzun sohbetler edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir