AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kep görmek

Kahve falında beyaz kep görmek

Kahve falında beyaz kep görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kep gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Kahve falında beyaz kep görmek konfor içinde olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Kahve falında kep atmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kep ve cübbe giymek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında kep takmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına inanılır.

Kahve falında asker kepi görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezuniyet kepi görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kep görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında mezuniyet kep görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir