AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kediyle oynamak

Kahve falında beyaz kediyle oynamak

Kahve falında beyaz kediyle oynamak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kediyle oynamak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, işinden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kedilerle oynamak insanların takdirine mazhar olacağına, iş değişikliğine gidileceğine yorulur.

Kahve falında yavru kediyle oynamak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpek oynamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz karla oynamak insanların kendisine her zaman destek olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir