AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerle oynamak

Kahve falında kedilerle oynamak

Kahve falında kedilerle oynamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kazancın gittikçe azalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kedilerle oynamak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında kediyle oynamak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Kahve falında kedilerle oynamak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kediyle oynamak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davul çalıp oynamak çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle oyun oynamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında reklamlarda oynamak işlerin sarpa saracağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet eder.

Kahve falında sayısal loto oynamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir