AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak

Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak

Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Kahve falında beyaz elbise giyip oynamak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kediyle oynamak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, zenginliğe işarettir.

Kahve falında beyaz köpekle oynamak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz köpek oynamak başın borçlularla belaya gireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik giyip oynamak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz karla oynamak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin beyaz elbise giydiğini görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi ve beyaz elbise görmek verilen emeklerin heba olacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir