AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek

Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek

Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yeni bir hayat kuracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve sarı kedi gördüyseniz:

  • Sizi korkutmak isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah ve sarı kedi görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah kedi görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye sarılmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük sarı kedi görmek yardım edeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kediye sarılmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine inanılır.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ev kedisi görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yavru kedi görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir