AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli kedi görmek

Kahve falında sarı renkli kedi görmek

Kahve falında sarı renkli kedi görmek para kazanmaya başlayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renkli kedi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sarı renk kedi görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renkte kedi görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkli kedi görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renkte kedi görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kediler görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renkli kedi görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli kedi görmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli kedi yavrusu görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir