AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek haksızlıklara uğranılacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına işarettir.

Kahve falında balığın seni ısırdığını görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işe ve aşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin seni ısırdığını görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni ısırdığını görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, asil kimselerden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin seni kovaladığını görmek iş hayatında zarar edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir